Minden növénydekorációs megbízásunk egyedi, mégis vannak olyan általános szempontok, amelyek mentén kialakul egy végleges zöldítési koncepció. Természetesen egy beltéri növényes munkafolyamat nem áll meg a növények elhelyezésével, sőt csak akkor kezdődik el igazából, mégpedig a fenntartással!

A belső terek növényeit azért szeretjük, mert egészséges klímát és közérzetet teremtenek. A növények beltéri jelenléte nemcsak trend, de segít a rend kialakításában is. Jelentősen javítja a mentális egészségi állapotunkat, csökkenti a stresszt és ezáltal növeli a produktivitást.

A növények élőlények, érzékelik a körülöttük történő változásokat, mint a levegő páratartalma, hőmérséklete, mozgása, az öntözővizük mennyisége stb.

Éppen ezért kiemelkedően fontos hogy tervezéskor számoljunk ezekkel a változó paraméterekkel. Vizsgálati szempontok például a belső terek klimatizálása, meleg és hideg levegőmozgások, szellőztetések módja és gyakorisága, mekkora a forgalom a növény vagy növényfal közvetlen közelében, milyen a terület fekvése, benapozottsága, természetes fény ellátottsága. A gondos tervezéssel elkerülhetjük a növények megbetegedéseit, immunrendszerük legyengülését és a fenntartásuk is kevesebb időt és költséget jelent majd számunkra. Szakembereink és sok éves tapasztalatunk lehetővé teszi, hogy kitűnő munkákat mutassunk fel garanciával!

A Green Office Budapest egyik vezető növénydekorációs cége. 15 éve foglalkozunk épületek belső és külső használati tereinek zöldítésével. Ez alatt legalább 5 tucat belsőépítésszel, több száz megrendelővel és sok száz épületben dolgoztunk Budapesten, Magyarországon és külföldön egyaránt. Projektjeink között irodák és irodaházak mellett bevásárlóközpontokat, hoteleket és számtalan különleges intézményt találhatsz.

Olvass bővebben szolgáltatásainkról és kérd ingyenes ajánlatunkat!