A karácsony előtti időszak – sőt sokaknak a december 24. is – munkával telik, ezért nehezebb ráhangolódni az ünnepekre. 

Decemberben nagyon sok dolgozót szorítanak a határidők; egyrészt azért, mert karácsonyig el kell végezni az egész havi munkát, másrészt pedig sok projekt határidejeként a naptári év végét adják meg.

Az év vége feszített tempóját a munkaadó apró gesztusokkal teheti könnyebbé az irodában dolgozók számára. Sokszor elég egy kis figyelmesség, valamilyen közösségi örömszerzés és máris mindenki mosolyogva kezdi a napot.

Elmaradhatatlan ilyenkor az ünnepi dekoráció, mely amellett, hogy megörvendezteti a kollégákat a munkanapokon, a betoppanó üzletfelek irányába is feltűnő gesztus. Ki ne élvezné a megérkezést egy ünnepélyesen feldíszített épületbe?

Karácsonyi, ünnepváró hangulatot akár egy feldíszített fenyőág, asztali dísz, adventi koszorú is hozhat vagy épp az iroda ajtajára akasztott díszítés, amely lehet akár egy-két karácsonyfadísz vagy koszorú is. Ha pedig ez utóbbit a kollégák közösen készítik el, azzal a csapatszellem is fejlődik, összekovácsolódnak az emberek.

Ne feledkezzünk el azünnepi világításról sem, hiszen télen rövidebbek a nappalok és a munkahelyet elhagyva már sötét estébe lépünk, melyet egy világító ablakdísz vagy égősor barátságos fénybe von. A karácsony illatáróla radiátorra helyezett narancshéjjal vagy a párologtatóba cseppentett fahéjas-szegfűszeges illóolajjal gondoskodhatunk.

Nem kell feltétlen hatalmas, estélyi ruhás évzáró partit rendezni, néha elég, ha például a munkaadó az adventi időszakban forró teával, punccsal vagy kakaóval várja a dolgozókat, mézeskaláccsal vagy szaloncukorral kínálja őket és üzletfeleit.
A Green Office Kft. évek óta karácsonyi hangulatba öltözteti számos partnere munkahelyét és otthonát. Designer csapatunk készen áll az egyéni igényekre, kihívásokra, legyen az egy bevásárlóközpont vagy akár egy iroda ünnepi dekorációja. Egyszerűbb recepciós díszektől, reprezentatív virágcsokrokon át teljes terem vagy épület dekorációt is szívesen vállalunk. Inspirációul nézd meg néhány kedvenc munkánkat a galériában.