December…Advent…és mi még mindig elvagyunk havazva! Na nem a frissen esett hóval, mert a fővárosban inkább csak az eső esik, de mi még mindig a munkával vagyunk beterítve és ilyenkor bizony jól esik egy kis figyelmesség a munkaadók részéről.

Az egyik legkellemesebb ezek közül az igényes ünnepi dekoráció. Minél harmonikusabb és ízlésesebb annál jobb! Ezek közül is kiemelkednek azok, melyek önmagukkal becsempésznek valamit a télire forduló természetből. A valódi örökzöldek illata, a fenyőtűk többszínűsége, a magyal levelének viaszos csillogása, piros bogyója, mind-mind a valódi ünnepre hangolnak bennünket. Mi, a jellemzően csupa monitort és kevés valódi növényt alkalmazó üvegépületek dolgozói, kívánjuk a valódi dolgokat, mert nemesebb, mint a mű.

Mint ahogy az ünnep maga is, igazából nem a csillogó díszítésről szól, hanem a valódi tartalomról, az egymásra szánt minőségi időről. Az igényes és természetes adventi dekorációkra tekintve környezetünkben, megbecsülve érezzük magunkat. A kevesebb néha több elvet vallva mi is készíthetünk otthonainkba néhány hangulatos koszorút, vagy asztaldíszt családunkkal, a munkaidő végeztével.

Ehhez kívánunk örömökben gazdag karácsonyi készülődést, mi, a Green Office Csapata!