Lépésről lépésre

1. KONZULTÁCIÓ ÉS HELYSZÍNI FELMÉRÉS

Személyes találkozón felmérjük a megrendelői igényeket, megismerjük az elképzeléseket, a helyszíni bejárás során felmérjük a terület adottságait; a benapozottságot, fekvést, levegő minőségét, jellemző páratartalmát és hőmérsékletét, valamint a tervezett igénybevételt. Megvizsgáljuk a meglévő növényállományt és felmérjük a növények egyedi állapotát.

2. TERVEZÉS ÉS AJÁNLATADÁS

Kollégáink a személyes konzultációt és felmérést követően díjmentesen megtervezik a kívánt terület növényesítését általában kétféle változatban, látványtervekkel együtt.

Ügyfeleink ezt követően választhatnak a variációk közül vagy további módosításokat kérhetnek, amíg ki nem alakul a legideálisabb változat. Egyedülálló növényválasztékból dolgozunk; munkánk során igyekszünk mindenhol olyan növényszelekciót alkalmazni, amely kreatív és inspiráló, ugyanakkor biztosítja a kiválasztott növények hosszútávú, egészséges fejlődését.

3. INSTALLÁLÁS

A kivitelezési folyamat során a kiválasztott koncepció szerint megvalósítjuk partnereink elképzeléseit. Saját installációs eszközökkel garantáljuk a gyors és hatékony kiszállítást, munkavégzést az előre leegyeztetett időpontokban. 15 év tapasztalata és számos referenciánk a bizonyíték versenyképes szaktudásunkra és precíz munkánkra.

4. FENNTARTÁS

Igény szerint frissítjük, gondozásba vesszük a már meglévő vagy általunk elhelyezett növényállományokat. Kollégáink felmérik a növények állapotát és egy testre szabott szakmai programra tesznek javaslatot.

Az általános növényfenntartás részét képezi a rendszeres, a különböző növények igényei szerinti heti öntözési program, a tápanyag utánpótlás, növényvédelem, tisztítás, metszés és portalanítás. Ahhoz hogy a beltérben elhelyezett növények kifejtsék jótékony hatásukat, egészségesnek kell lenniük. Fontos, hogy a növény és általa a környezete is jól érezze magát a beltérben.