GY.I.K.

Mi a különbség a növényfenntartás és a növénybérlés között? Melyiket válasszam?

A növényfenntartás során teljes körűen gondoskodunk a növényekről, metsszük, formázzuk, öntözzük,tápanyag utánpótlásról és a növényvédelemről is gondoskodunk, akár meglévő növényállományok esetében is.

A növénybérlés az általunk telepített növényekre vonatkozik, az ápolási munkák mellett magában foglalja az elöregedett növények garanciális cseréjét is, így nem jár plusz költséggel.

Teraszdekoráció. Mit értsek ez alatt?
Stílushoz igazodva a kaspótól növényekig, kiegészítőkig, szobrokig, csobogókig teljes körűen megtervezzük, megvalósítjuk a teraszodra megálmodott kompozíciót.
Ha a bérelt növényt túlöntözik a kollégáink, akkor is jár a garancia?

Nem, szakképzett kertészeink gondoskodásán kívül nem igényel egyéb ápolást egyik növényünk sem, így a túlöntözött növényért garanciát nem tudunk vállalni.

Mi az a zöldfal?
Vertikálisan (függőlegesen) kiültetett növények.
Egyik legkülönlegesebb termékünk. Ez a látványos környezetépítészeti megoldás kiemelkedő exkluzivitást, valódi egyediséget kölcsönöz a helyiségnek és az egész épületnek. A technológia alkalmas a külső homlokzatok borítására éppúgy, mint a belső falfelületek festőivé varázsolására.
Mi az a hidrokultúrás/vízkultúrás növény?
Agyaggranulátumban (azaz duzzasztott agyagban)nevelt növények. Az agyaggranulátumok kémiailag semleges hatásúak, a gyökérzónában kiváló levegőztetésről és vízelvezetésről gondoskodnak.
Legyek jelentek meg a növényeim körül. Mit tegyek?
A tőzeglegyek a túlzott öntözés hatására jelennek meg, 0. napos várakozási idejű rovarölő szerrel kezeljük a növényeket szükség esetén több alkalommal. Hívj minket bátran!
A növényt ki kell szárítani és a továbbiakban megfelelően kell öntözni.
Szeretném én gondozni a telepített növényeket. Van rá lehetőség?

Természetesen te is ápolhatod növényeidet, azonban, ha mégis úgy érzed, segítségre van szükséged, kérd fenntartási ajánlatunkat.

Nagyon kevés a fény az irodámban, mégis szeretnék valami „zöldet”. Mit javasoltok?

Alternatívaként preparált, hosszú élettartamú mohaképeket, selyem és műnövényeket ajánlunk, amelyek a továbbiak nem igényelnek semmilyen fenntartást.