Vibrálóan zöld, tartós és természetes mohafallal szinte bármilyen munkahelyet vagy otthont egy szempillantás alatt felpezsdíthetünk! Nem kell hozzá más csak egy szép keret, speciális ragasztó és gondosan tartósított moha pamacsok; máris kész az új instant zöldfalunk, melyet még öntöznünk sem kell.

Ha nem szeretnénk valóban élő zöldfalat, drágán, öntözéssel és tápanyag utánpótlással, magas fenntartási költségekkel, akkor a beltéri moha zöldfalat nekünk találták ki!

Egy speciális technológia segítségével konzerválják számunkra a növényeket, mely során környezetbarát, biológiailag lebomló folyadékkal kivonják és helyettesítik a mohában lévő vizet, ami így közel 15 évig megőrzi természetes formáját, színét és illatát. Szerencsére a technológia során a növényekre is odafigyelnek, mohafarmokon növesztik az anya növényeket, melyeknek csak egy-egy részét szüretelik le, hogy folyamatosan növekedjen a bázis állomány. Így nem a már meglévő, természetes, nem ritkán védett moha telepeket zsákmányolják ki, hanem a termesztésben használtakat alkalmazzák.

Szebbnél-szebb műalkotásokat készíttethetünk magunknak, melyeket csak porolgatnunk kell időnként. Megfelelő megvilágításban a belsőtereink fókuszpontjaivá vállnak. A moha növényes dekorációink ugyanakkor nem kerülhetnek közvetlen víz közelébe, valamint magas páratartalmú helységbe, így sajnos a fürdőszobában vagy kültéren sem alkalmazhatók.

A Green Office régóta készít és forgalmaz ilyen és ehhez hasonló moha dekorációkat. Árajánlatért és részletekért forduljon hozzánk bizalommal, valamint nézze meg képgalériánkat!