Hétvégén csapatot építettünk Tokajban testvércégünkkel, a Deep Foresttel

Minden év júniusában a két cég közös csapatépítő programot szervez és hogy ez a jó szokásunk ne törjön meg, idén is útra keltünk és egyben megünnepeltük a Deep Forest 15 éves születésnapját is. Most a Tokaji borvidéket látogattuk meg, ahol egyrészt a kiváló boroknak köszönhetően Bacchus oltárán áldozhattunk, de találtunk nagyon jó szabadidős programokat is.

Meglátogattuk az Obzidian Bormanufaktúrát, a Patricius Borházat és a Tokaj Nobilis Szőlőbirtokot:

mindhárom helyen igazán szép tételeket kóstolhattunk meg, nagyon sok információval, valamint íz-élménnyel gazdagodtunk és megláthattuk azt, hogy Tokaj nem csupán az aszúról szól, hanem sokkal többről.

Az aszúkon túl a gyönyörű száraz, félszáraz Furmintok, Sárgamuskotályok, Hárslevelűk és a késői szüretelésű borok is jól mutatták, hogy milyen harmonikusak és szép szerkezetűek a Tokaji borok! Ezúton is köszönjük a fenti borászatoknak a nagyon kedves, kifogástalan vendéglátást, a figyelmességet és a néha nem „szakértő” kérdéseinkre adott türelmes válaszokat, mindenhol nagyon jól éreztük magunkat!

A sok kóstolás között szabadidős és relaxációs programként „vízi-rájderre” pattantunk a Bodrogon, mennyei vacsorát ettünk a Sárga Borházban, de volt, hogy bográcson borjúpörköltet készítettünk, miközben próbáltuk kivédeni a ránk támadó szúnyogok hadseregét. A 3. és igen megfáradt napon a kemény mag elzarándokolt a Tarcalon nemrégiben átadott 8,5 m magas, gránitból készült Áldó Krisztus szoborhoz is és megmászta a sok-sok lépcsőt!

Szálláshelyünk a Zakator Vendégházban volt, ahol szállásadóink személyében szintén nagyon kedves embereket ismerhettünk meg és ha nem lett volna elég, még itt is kóstolhattunk bort…

Mindenkinek javasoljuk ennek a gyönyörű vidéknek a meglátogatását, érdemes jobban megismerni!